Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I badet

Hon sänker sin kropp
i badkarets heta vatten
liksom natten svalkande
sänker sig över dagen
Och sluter sina ögon,
blundar bort det sista
av det ännu ouppklarade




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-19 19:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Gillar !!!
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta