Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I staden

Som en skuggfigur bland andra,
en dröm, ett minne, en önskan,
rör han sig i staden, i gränderna
dit ljuset inte når, dag som natt,
lika omärkligt som oupphörligt
på jakt efter oupptäckt tystnad




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-19 20:22



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Mystiken med den oupptäckta tystnaden

Verkligt Bra diktat !!!!
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta