Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lever vi så ensamma liv när ingen vill vara ensam?

Inga axlar är breda nog
för mig att luta mig mot

Inga servetter är stora nog
för mig att snyta mig i

Inga armar är långa nog
för mig att bli omfamnad av

Ingen människa är nog
för att jag ska kunna känna mig sällskapad
på riktigt




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-19 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad