Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stilla undran

det är nog veckor sedan vi hördes nu
det känns som år, för dig är det bara timmar
du skulle se mig på ett annat sätt än jag
desperat, kanske

jag går en annan väg nu
det går månader, år
och det var det som var jag
men inte det jag är idag

jag tänker på dig ofta
hör hur du andas mellan nytvättade lakan
du är kvar i mig
och jag undrar, är du där för dig eller har du hittat någon annan

du sitter med benen i kors på badrumsgolvet
med avklippt hår i din hand och tårar ner för kinden
du hatar dig själv
hatar allt du ser i spegeln
och du ser dig på ett annat sätt än jag

vi pratade om allt vi ville se
om grand canyon, taj mahal och angkor wat
och jag undrar nu, har du blivit din egen guide i livet?
för mig är allt ruiner

jag älskade dig
du behövde mig
jag bara undrar
vem behöver du nu?




Fri vers (Fri form) av vindurinn
Läst 915 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vindurinn