Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ej räkna dem alla..

-Hur många får har du Kalla?
- Vet ej. Hinner ej räkna alla!
- Det är jättelätt!
-Inte med mitt mått mätt!
I räknandet syns jag i sömn falla!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 12:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag trodde ett förstås tag, de var som helt borta som 'jag', blommorna de vackra o fagra, orden de rika o magra, men flög ännu gjorde detta duvslag.
2017-04-20

  ULJO
Så kan det vara. Men jag säger som stänkaren i Beckfilmerna. Sömn är bara för amatörer.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt