Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stället kom med...

- Lilla du! Sopar du ännu?
- Inte alls, jag blev klar precis nu...
- Varit bakom dörr?
Så som jag gjorde förr...
- Jo visst, där la jag soporna ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 12:59



Bookmark and Share


  ULJO
Duktig på att sopa. Curlingspelarna behöver ingen städutbildning.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt