Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande soffjobb!

Ej Soffpotatis
ej nå´n Latis, men skaffar
energi gratis...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-20 13:28



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Vila är fundamentalt om man har ett syfte med den laddande energin.
2017-04-20

  lodjuret/seglare VIP
Goda tankar i svåra tider, fåtöljpotatis vad tiden lider, än sjunger lärkan sin drill i skyn, än sprides ryktet över byn, i ordets palats hon än rider.
2017-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Välbehövlig paus, så vitt jag förstår!
2017-04-20

  ULJO
Man sparar ju energi om inte annat.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt