Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad då?

Hisstös tar upp grabb till våning sju
och sa: - Dear sunny du är framme nu...
Han sa: - Du är ej min mor
det är bara så´nt som du tror...
-NO, NO, NO! I BRING YOU UP, DIDN´T I, du...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 14:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Aha... "bring you up"... - bra!
2017-04-20

  ULJO
Svårtolkat
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt