Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄSTHOV-SAM

något träder fram

en helt ny miljö

något bryter fram

det har såtts ett frö

nya tassmark

tussilago

 

 

många vill ha sommaren

på trinidad toboago

jag vill ha min svenska vår

med tussilago

nya tassmark

tussilago

 

 

vissa gillar ryssvinter

och dr zjivago

själv vill jag ha svensk vår

med tussilago

nya tassmark

 

 

några drar till new york

andra till chicago

jag trivs bra i sverige

med tussilago

nya tassmark

tussilago

 

i dikesrenen

höll hästhoven hov

när du låg och sov

i din sovalkov

nya tassmark

sussielago

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/4 2017

 

Tillägnad Ensamma Sussie, var hon än är...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2017-04-20 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt rimmat om tussilagon och tassmarkerna:)
2017-04-20

  objekt3
tussilago hjälper för att lätta på djup hosta men akta njurarna
2017-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Ordet "hovsam" får ni själva googla på som straff, så kanske ni lär er en läxa...
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP