Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalkad

Ibland så undrar jag varför du gör dessa saker emot mig
Förföljer mig, klättrar på mig, vägrar att lämna mig
helt ifred
Så jag undrar om det är någon slags lek
Eller att du älskar mig och känner en massa kärlek
då du oroar dig för att jag ska titta åt ett annat håll
Och att det är därför som du på mig håller koll
För vad annat kan det vara i sådana fall
Kan inte komma på något
För hur mycket jag än tänker på det hela så kammar jag
bara noll
Så jag undrar fortfarande varför du gör dessa saker
emot mig
Stalkar mig
För jag kan inte finna några svar
Men svar som jag i slutändan hoppas på att du har
Varför?!

Stalkad!

Ken Cassel
20/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan nog kännas obehagligt att bli förföljd på detta sätt...
2017-04-22

  objekt3
ren ondska :D
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel