Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet bärhärskargång felstavad


I väntan på att solen ska gå upp

så låser jag in mig själv i skymundan där jag får vara
helt ifred
Säkrast så
För annars vet man ju inte vad som kan hända eller ske
när jag av den sällsynta sjukdomen mörkersias pontolatus
blir riktigt sned och inte är att leka med
Blir då helt rabiat
Går då bärhärskargång och slår sönder allt som jag kan se
Och det är skitjobbigt kan jag lova er då jag inte själv
är medveten om det
Så därför låser jag in mig själv så fort det börjar att skymma
Och då det ännu inte finns något botemedel är det här
någonting som jag tycks få fortsätta att leva med
Ingen ide att jag försöker att lura mig själv genom att rymma
Det är passé eftersom jag vet hur jag e´
Smått tokig av sjukdomen…

I väntan på att solen ska gå upp!

Ken Cassel
20/4-2017

Ps. Det finns ingen sådan sjukdom då den är påhittad
Men ni kanske trodde på den lite grann?
Det svaret vet bara du…




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-20 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana situationer kan man se på film ibland...
2017-04-22

  Michaela Dutius
Det finns en slags panik i din text (även om sjukdomen är påhittad eller kanske är metafor för något annat!

Berörande!
2017-04-20

  objekt3
hibernalt
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel