Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden andas

Även i det stillastående andas tiden,
osynligt och tyst men bultande
som ett hjärta bakom hud
Slag efter slag och år
efter år ristar den
sina mönster
i kroppar,
träd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-20 17:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2017-04-21

  Mats Edin VIP
Vackert skaldat
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta