Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM I HÅG EN SAK...

Anledningen till att man försöker kuva dig är att du har gjort avtryck.

Varför skulle man annars bry sig om att ens försöka?

Du representerar något de innerst inne avundas, fast de inte vill erkänna det. Och de tål inte, kan inte leva med det faktum att de omöjligen kan bryta sig loss från sina oskrivna lagar och psykosociala bojor och komma ut i full frihet. Därför är de frustrerade och vill avreagera sig på just dig.

Detta är en dyrbar och viktig lärdom som jag kommer att bära med mig i vimlet & svamlet. Jag kommer naturligtvis att sträcka på mig extra mycket och gå extra rakryggad i en tid när sluskar med nedhasade byxor premieras och omhuldas. De där som går ungefär som om de gjort på sig.

Blir folk extra provocerade är det bara en bonus.

Mig får de aldrig någon bukt med. Den saken är säker. Låt dem inte få det med dig heller!!

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2017




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-04-20 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2017-04-20

    ej medlem längre
UNDERBART! Tack för orden!
2017-04-20

    ej medlem längre
Det var den bästa texten jag läst idag!

2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP