Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om det som håller andra ute och om integritet


Muren

Välbyggd, stadig, stark

sten vid sten

det innersta välskyddat

mot intrång från obehöriga

tillfälliga gäster

allehanda besökare

den stora porten omsorgsfullt låst

nyckeln - för länge sedan borttappad

möjligen medvetet bortkastad 

det som finns där bakom

är för skört för att visas

för de som bara vill titta

- utan att se




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-20 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det innersta ska beskyddas hos alla :)
Fint skrivet
2017-04-20

  Verner Forsman
Riktigt vackert och fint diktat. Om det svåra med att beskydda det svaga och sköra. Men ändå inte stänga ute för mycket.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP