Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något djupare?


Kommunikation

att säga något

handlar inte bara om

att prata

 

att se något

handlar inte bara om

att titta

 

att lyssna till något

handlar inte bara om 

att höra

 

att förstå något

handlar inte bara om

att ta in




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-20 19:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Instämmer
2017-05-23

    ej medlem längre
kommunikation kan vara ordlös

insikter är personliga
vi måste leva dem för att förstå
under ytan
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP