Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#29

Jag
skriver det här på toan
och jag är sugen på att hänge mig en revolution i strålkastarljus där det är enkelt att återuppliva dåliga sidor hos extremister med goda intentioner.
Mitt emot glöder en sexakt och jag vet detta därför att jag är utom sinneskontroll i känslolivet.

Sedan vinterns härskarkonst har tagit sin sömniga gång har jag blivit krönt som fet i bordellmiljö och energigivande framför andras missöden.
Det är ett privilegium i systemets åderbråck.

Ja, vi har spräckt oss själva på grund av för många aborter
och fel valda utvägar.
Det har man slipat på i hemlighet.

Där har dem en lag
utan ansvar
där vi trots detta alltid snavar på våran folkliga lindans.


Få är så rena som dem som dansar framför fattigmansburkens tillkonstlade
bravur i
regn.

Här använder jag mina händer men här händer
ingenting ändå.




Prosa av Bjarki
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-04-20 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki