Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#32

Du använder din rökelse.
Förorenar luften med
ilska.
Där det en gång fanns tre utvalda ord - återfann jag alla våra språk

på samma språk.

Sedan
du misstagit mitt vin för
vatten
och specificerat
bra humör med
natten
fungerar min trista tröst som en
hemlighetens hydda
för oss båda.




Prosa av Bjarki
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-04-20 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki