Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrig

I vadslagningen för sömnlösa slavars frihet
återfinns bara åtstramade leenden.




Prosa av Bjarki
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-04-20 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki