Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tänder !


Leendet


Det är kväll.

Klockan är 23:05.

Smak av jordnötssmör i munnen.

Anar att min Förhoppning om

att få nya egna tänder kan ---

komma att infrias. Gaddar har

begynt skjuta fart i underkäken

å - nu - tror jag - även - i

överkäken. Det är väldigt

spännande, måste jag säga !!

Så länge, man lever, så är --

kroppen stadd i utveckling, ju!

Den har gjort en enorm Resa,

en Karriär i växandet .... ---

Det är, nog, mer negativa

förväntningar, som genererar

åldrandet, normalt! Är 65 år,

men har inga gråa hår ! - - -

Å, snart, kan jag ha nya tänder -

å kan visa ett vackert leende !

;-D)





Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-21 01:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var överraskande...:-))
2017-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
om nu inte
det växer ut tänder till att tugga med och till att le - hoppas du får dem ändå
- på samhällets bekostnad - eller på kredit
- tandläkarakut- vett och hut!
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Jag tror skrivandet håller oss unga!

2017-04-21

  Lars Hedlin
Livet är förunderligt min vän!
2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Tänder måste man ha
så man kan le när man är riktigt gla!

2017-04-21

  Salvation Pepper
Det var en märkligt leende historia! :)
2017-04-21

    Sefarge VIP
Åhh!
Herre je!
Tänk om det
händer samma
sak med andra
Kroppsdelar.
Läppar.Bröst?
Till
Plastkirurgins
fasa!
:)

2017-04-21

  ULJO
Man slutar aldrig att förundras
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf