Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ren och skär iakttagelse

Jag kan se hur dina vackra ögon glittrar som två små
stjärnor i natten
I gatlyktornas sken
Hur tjusigt som helst
Och allra helst i den där vita snofsiga hatten
som du bär på dig
Passar dig alldeles utmärkt
Så varje gång som jag lyckas titta in i dina så vackra ögon
blir jag som smått bländad och smått frälst
då jag vill ha dig
Vill ha den här lysande stjärnan alldeles för mig själv
Så då jag frågar om jag har någon chans hos dig
säger du i alla fall inte, Nej
Vilket gör mig skinande glad då även mina ögon
börjar att glittra…

Ken Cassel
21/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-21 03:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord...
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel