Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
karma


Rundgång

som om jag föddes som en orm
slingrandes genom åren
smekte det jag gled över
kramade musten ur det som kom i vägen
svalde byten hela

då jag tillslut trodde mig se målet
hade jag ringlat i en stor cirkel
inte mer än rätt att ta ett stort bett
av svansen




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad