Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2017


Det mesta man tror

det mesta man tror sig behöva går bra att va' utan
mina barn var besatta av tecknat på TV, men se
kanalen försvann och det tecknade slocknar i rutan
barnen upptäckte fort att det funkar det me'

det mesta man tror sig behöva går bra att försaka
frihet att använda dagen precis som jag vill
en frihet att njuta som inte kommer tillbaka
men jobbet är toppen det med om jag blott bjuder till

det mesta man tror sig behöva kan bortopereras
stunder av guld, hon var min på ett säreget sätt
saknad som gnager, tomhet som ska accepteras
tomhet är tomhet och är varken fel eller rätt
det mesta man anser väsentligt och tror sig behöva
är som färg för en blind och musik för de fullständigt döva




Bunden vers (Sonett) av Rafael
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-21 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafael