Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom, sågs, försvann...

V åren du, ju älskad som
Å h, som om bästa vännen kom
R etsticka du är
E när du luras här
N yckfullt och ofta vänder om...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-21 10:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, Kung Bore borde
släppa greppet!
2017-04-21

  Lars Hedlin
Blir väl sommar på en gång som vanligt..
2017-04-21

    Maria Malm
Tur att den alltid kommer trots allt!
2017-04-21

  ULJO
Våren är alltid lurig
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt