Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lång tid

jag tycker om att vara ute och gå

i solen

numera går jag långsamt

stannar och vilar oftare

glad att komma ut

få känna solen värma

jag går inte så fort just nu

fötterna gör ont

vill ha tid på sig

att komma framåt

det känns ändå så skönt

att kunna ta det lugnt

njuta av naturen

blommorna som börjar titta upp ur marken

alla fåglar som börjar vända åter

från sina vinter vistelser

som vi nu får lyssna till

när dom låter oss få ta del av dessa

underbara konserter

våren är en underbar tid

jag är så glad och tacksam

att kunna få ta del av allt det vackra

 

anits 21 april 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-21 11:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får låta det ta den tid det tar...man hinner njuta mer av allt när det tar lite längre tid och det är ju bara bra...
2017-04-22

  Bibbi VIP
Ja denna tid är ljuvlig.
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Fint! Jag citerar en av mina psalmer:

Vårpsalm
----------

Vi tackar Gud
för vårens vackra skrud.
För blommorna på marken
och för skalbaggarna på barken.

En fågel sjunger för alla och envar:
Låt oss få ha våren kvar.

Se hur våren skänker oss behag
en solig vacker vårfin dag.
Och då tackar vi Gud
för vårens vackra skrud.

2017-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag tänker ofta på det där med blommorna.
Ofta står de bara där, liksom tagna för givet och inte många bryr sig.
2017-04-21

  Niliboy
Ja, fågelsången å den vackra våren är bäst! Fint diktat!
2017-04-21

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig av din vardag...kram
2017-04-21

  ULJO
Fin tid det är nu och säkert bra för din rehabilitering. Ha det gott och krya på dig.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP