Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ängel du

har tagit mig under dina vingar
Värmer mig när jag fryser och säger prosit när jag nyser
Hattcho
Prosit
Tack så mycket
Och när du sen smeker min nacke lite försiktigt
är det jag som ryser av välbehag
Är så otroligt glad att du är här och hälsar på mig idag
Så du ängel du
För dig är jag så otroligt svag
Och nu när du har tagit mig under dina vingar
mår jag bara bra
Så ett stort tack ska du ha, du ängel du
Du med ett hjärta av guld och utan skuld…

Du ängel du

Ken Cassel
21/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-21 14:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En värmande dikt...så fint...
2017-04-22

  objekt3
"mjao" som katterna säger när en nyser
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel