Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen på Google!


Tack vackra själ !

Tack vackra själ för att du såg just mig

Tack för att du bjöd på dig själv i närvaro

 

För detta kommer jag alltid att Älska dig

Med dig så har min vibration ökat tusenfalt

 

Livet går nu vidare, vi överlever

Vår vänskap består

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-04-21

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 586 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-04-21 15:19



Bookmark and Share


  Pia //
Återuppståndelse..? Oh..den gör lite ont den här. Tack för vackert diktande men hoppas inte att jag någonsin kommer behöva den här.
2017-05-16

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet <3
2017-04-27

  Fem hjärtan VIP
Så ödmjukt och vackert skrivet !! Blir rörd!
2017-04-25

  Linda CH VIP
Mycket tänkvärda ord!
2017-04-24

  StinaJ VIP
Väldigt fina och bejakande ord.
2017-04-24

  Salvation Pepper
Vackra vänskap!
2017-04-24

  Maiah VIP
Så himla fint och ödmjukt
2017-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fin, tacksam dikt... man känner vänskapens värme...
2017-04-22

    Mia Sedvall
Varmt och härligt, tack!
2017-04-22

  Rise Little One
Ett fint avslut!
2017-04-22

  Ingrid Trolle
Mycket vackert
käre vän!
2017-04-22

  Cahaya
Älskar dina ödmjuka och kärleksfulla avslut. De talar varmt till mig. Så borde vi alla ta hand om våra relationer.
2017-04-21

  Alysse VIP
Kärleksfulla mjuka ord
sjunger ödmjukt
sitt farväl till kärestan
men värnar och hyllar
vänskapen

2017-04-21

    ej medlem längre
Fint till den det handlar om
2017-04-21

    ej medlem längre
Ännu en fin text! Tack Lars.
2017-04-21

  alicja lappalainen VIP
bedårande ..
2017-04-21

  Maria Sundelin VIP
Fint till tack åt den det handlar om
2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint!
2017-04-21

    ej medlem längre
Varma ord!
2017-04-21

  ULJO
Suveränt tänkt
2017-04-21

    Dan Myrbeck
Du tar det på ett konstruktivt
och bra sätt!
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin