Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMMELEN ÄR ETT SAGOLAND


HIMMELEN ÄR ETT SAGOLAND

Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker
Med skratt och lycksalighet
Musiken bara flödar ett jazzband

Glädjen fyller molnen med stoft
Där änglarna sitter och spelar
Alla älskar varandra
Ingen är ensam man är en blomdoft

Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker
Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker

Himmelen är mystisk och magisk och skön
Och underskönt vacker också
Där änglarna både gamla och unga
Vakar över dig och mig i sin förbön

Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker
Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker
SOLO

Himmelen är ett sagoland
Där änglarna dansar och leker
Med skratt och lycksalighet
Musiken bara flödar ett jazzband

Där änglarna dansar och leker
Glädjen..

Himmelen är...

Himmelen är en lycksalighet

21-4-2017

Bo Grapenskog









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-21 16:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2017-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Himlen är en realitet.
Inget sagoland.
Helvetet är likaså en realitet.
Detta kan man bemöta med spetsfundigheter men det förändrar inte faktum.

Märkligt också att änglarnas Skapare, Jesus inte ingår i din skildring.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj