Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ligger landet ?


Konflikt


Mobbarna, de bankar
på sina trummor å
jag sitter i tankar;
vill, ju, nånnting förstå !

Det verkar som de vill
vräka mig från Jorden!
Som om jag har skuld till
många av självmorden!!!

Sprider jag Olycka - - - -
omkring mig på nått sätt?
Tvärtom, kan man tycka!
Skilj, nu, på felårätt ! ---

Å, det verkar som att
jag, på nått vis, haft Tur, --
- då mitt Livs mörka Natt -
blev en Dag i ljus Dur !

Mobbarna vill mitt Fall, -
söker sabba för mig !
Men, värna mig, jag skall --
- å de får skita sig !!

De tycker, väl, jag har
det bättre, -- än sig bör.
Det är, dock, på Allvar !
Man blir som man sig gör !







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-21 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stå på dig vännen...alla har rätt till ett bra liv...
2017-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
bra rim och fin form och varm distans på mobbigt! tema.
2017-04-21

    ej medlem längre
Det finns alltid människor som vill andra illa, de är avundsjuka och tål inte att andra kan ha det bra.
Ja värna dig...det ska du, inte låta någon trycka ner dig!
2017-04-21

    ej medlem längre
Gillar verkligen texten! Så fint MR*
2017-04-21

  ULJO
Du sprider bara värme, kärlek och kunskap. Glöm inte det
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf