Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2002 kom dessa ord till ... Publicerad tidigare här i juni 2005


Älska mig för den jag är

Natten är här
Gryningen när
Stjärnorna tändas
där de alltid är ...

Blickar ut i den rymd
som omsluter mig ...
... Tänker på dig
och undrar var du är ...

Känner smärtsamt
närvaron av din frånvaro
- att du inte längre finns här ...

Saknar dig!

Älskar dig!

Du är den jag vill få möta
gryningen med
Den jag håller allra mest kär ...

Önskar du kunde älska mig
för den jag är ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-21 21:20



Bookmark and Share


  Mymlan58 VIP
Smärtsam närvaro av frånvaro. Välformulerat och på pricken. Tack för att jag fick läsa.
2017-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och längtansfullt...
2017-04-22

    ej medlem längre

när man älskar med hjärtat
är kärleken villkorslös

den kan inte vara på annat sätt

den man älskar går inte att ersätta med någon annan
än den man redan älskar


2017-04-21

    ej medlem längre
Har vi setts eller?
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP