Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fylld svart prick

Tystnad
Som följer dina nötta spår i livets steg

Det kan förändra vår blick
i tveksamhetens tid
mellan mörker och ljus

En brytning

I hjärtats tankar
jag sätter en punkt
efter
Den eviga tidens gång

KÄRLEKEN.




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 657 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-04-22 00:27



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Kärleken som vanligtvis växer över nötta spår på livets gång. Underbart!!!
2017-09-20

    ej medlem längre
Snyggt! Den fyllda svarta pricken är en häftig symbol. Kanske står den svarta färgen för tystnadens tomhet, som sedan fylls av något ljust efter att brytningen ägt rum.

2017-06-03

  Peter G VIP
En text som fyller mig med starkt vemod.

Som ett omöjligt farväl till den man älskar men kärleken är väl för evigt?

Verkligen vackert!
2017-05-14

  Lars Hedlin
Starkt är det i Tystnadens sfär men även det tysta talar :) kram
2017-04-27

    Dan Myrbeck
Den här har jag lite svårt att tolka...
2017-04-24

  Salvation Pepper
Fint om tystnadens kraft.
2017-04-24

  Fem hjärtan VIP
Berörande och väl fångade känslor med några få ord! Mycket bra!
2017-04-23

  Janina Kaminska
Din dikt väcker tankar, etsar sig fast i minnet. Tycker om ditt sätt att uttrycka dig. Det finns så mycket mellan raderna.
2017-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
denna dikt blir magisk för mig
i tystnaden
som följer
hjärtats tankar

i den punkt som sätts
i kärlekens namn
2017-04-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra och stramt hållen poesi (inga överflödiga fraser) vilket framhäver betydelsen av varje enskilt ord !
-
Jag tror däremot inte att användningen av versaler har någon förstärkande effekt, snarare tvärtom !!
2017-04-22

  Anoo Niskanen VIP
Fin!
2017-04-22

  Anya VIP
Tycker särskilt om:

"jag sätter en punkt
efter
Den eviga tidens gång "

Jaa precis det måste man göra emellanåt. Bra!
2017-04-22

    ej medlem längre
Det här är så fint! Det är som du lyckats med att väga varje ord och få ihop dem till en harmonisk helhet.
2017-04-22

  Quasimodo
Skapar tankar till tystnad, brytning och en avslutande punkt!
2017-04-22

    ej medlem längre
Många känslor bor i din vackra dikt och jag njuter av att få läsa den.
2017-04-22

  ULJO
Otroligt berörande
2017-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Stark, vacker och berörande text!
2017-04-22

  Nils-Robert
Så fin dikt som stämmer till eftertanke.
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"