Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker mycket om haikuns enkelhet och strävar egentligen alltid efter den enkelheten, även i mina andra texter. Och ute stormar det... Jag skriver ett par haiku på samma tema.


Haiku i april

Omild stormvindsdag.
Ute tåras vart öga
Vårvärme nalkas

Stormkråkor river
Skogen gråter kvidande
Vedbrasan värmer

Solvärme, vårfröjd
De blyga blå tittar fram
Stormvinden till trots




Bunden vers (Haiku) av Dameofspade
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-22 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade