Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till sången 'Uti vår hage'. Påbörjad hymn om en gravid kvinna. Avund förstås. En del blir ju inte familjära, hur di än försöker. 'Ligga i Lund' är en boktitel, utöver att befolka ett lärosäte... Sätesbjudning?


Och nu en ny början?





Uti din mage
vad växa väl där?

Sjung (av) hjärtans fröjd

Någonting om människan böjd

Sjung (av) hjärtans fröjd

..?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-22 11:01



Bookmark and Share


  ULJO
Den som det vet. Är rik på hemligheter
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP