Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick en dag gav jag den till dig

Om jag fick en dag gav jag den till dig

Den dag som gick kommer aldrig igen
om jag fick en dag skulle jag ge den till dig
för vad är en dag utan din kärlek
Du som kan få mitt hjärta att riktigt slå
du är som solen efter regnet
som daggen på gråsstrået
Du får min själ att vilja komma ut
och ge dig all kärlek som finns




Fri vers av Knoparemoj
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-04-22 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj