Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett eko från 1980-talets inledning gör sig påmint ... Publicerad här tidigare i januari 2006


Ett ögonblick

För ett ögonblick
det känns som att komma hem

Ett ögonblick av intensiv trygg värme

- för ett ögonblick -

glömmer man iskylan i den vind
som sveper in genom den dörr
man så väl minns

den dörr vilken ej längre finns

För ett ögonblick
ditt leende får mig att känna

något litet ögonblick som inom mig rämnat

Ett ögonblick jag tror vi båda sedan länge
glömt och bakom oss lämnat ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP