Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nollapiste-energia


Nollpunktsenergi


Saknaden är ett frätande ämne
som äter på hjärtat
och gör bröstet
till ett vakuum

Kaipaus on syövyttävä aine
joka syö sydäntä
ja tekee rinnasta
tyhjiön

(finska)




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-22 19:40



Bookmark and Share


    carinamnm
Så bra beskrivet!
2017-05-13

  blått nagellack
väldigt fint
2017-04-24

  ULJO
Tjusigt
2017-04-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Mkt Bra ! Låter bara så mycket mjukare och mer poetiskt på Finska - Kaunista !!!
2017-04-22

  alicja lappalainen VIP
nu vet jag varför så många har inget hjärta..
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös