Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord efter mig

Säg ingenting

Sätt på dig munbindel

Torgför inte din åsikt

Mänskligheten

tål inte höra

Verkligheten




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-22 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så är det! Man gör klokast i att tiga, eller inte ha några åsikter alls!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP