Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett eko från 1980-talet som gör sig smärtsamt påmint ibland ... Publicerad här tidigare i januari 2006


Ibland

Ibland
från och till
en förflugen tanke
till mig komma vill

Allt som oftast
nu som då
den känns precis så svår
som den fläckvisa halkan kan vara
under sen höst och tidig vår

Ibland
från och till

aktsamt

- dock ej alltid genomtänkt -

jag snabbt vill springa, slinka undan
denna fara

- denna insikt
som blott bara förflugna tankar
i minnet kan uppenbara …

… allt det så väl glömt och begravda
som så ock framledes
begravt och glömt borde få vara ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-22 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kram kan man behöva ibland
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP