Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora blå

styv kuling
från nordväst

vågornas
oavbrutna
fräsande
skummande
i otyglad rytm

när de bryter
solglitter

i öppen sjö


iskallt saltstänk
väcker hennes sinnen

i den lilla båten

är hon



fri

© Maria Marängsviss, 22 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-24 16:26



Bookmark and Share


    jesse james
Gillar/JJ.
2017-04-28

    ej medlem längre
Så kan det kännas fri
2017-04-24

  Judas Ekholm VIP
Väldigt snygg.

De här raderna [och även de följande] är riktigt, riktigt bra:

"vågornas
oavbrutna
fräsande
skummande
i otyglad rytm"
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP