Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är bara så lätt att komma ihåg och så svår att glömma.


Ingen logik. Ingen alls.

Så många har försökt.
Men det finns liksom ingen som kan fylla upp det tomrummet på samma sätt som du gjorde.
Och när jag har skyndat mig hem i natten så har stegen alltid varit lite tyngre dom där två meterna på Sankt Paulsgatan som är tagna av Oliver Twist bar.


För även om du är exakt 1908 kilometer bort så brinner hela jag av minnet när du försiktigt följde ett av mina ärr med dina fingertoppar och viskade ''förlåt''.

Och jag saknar dig helt enkelt.

Även om jag värderar ärlighet mest av allt så kommer jag alltid uppskatta hur du lindade in dina spydiga och usla ursäkter.
För på något sätt så betyder det att du i alla fall brydde dig.
Och den här texten har ingen röd tråd eller någon logisk mening.
Det är bara meningar som jag sa till dig en gång när du inte lyssnade.




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-23 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan