Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill göra

är att henne lyckas förföra
Viska riktigt snuskiga franska ord i hennes ena öra
Vara vulgär med ett vårdat språk
Hålla på och smöra
För det sista jag vill är ju att trampa henne på tårna
och därmed starta ett bråk
Vill ju inte gärna att hon ska falla ut i gråt
Men om det råkar hända så är det ju jag som måste
säga till henne : Förlåt
Förlåt sötnos
Det var inte min mening
Min mening var ju att lyckas förföra dig då jag tycker
att du är så himla otroligt vacker och söt
Och bara tanken på dig gör mig ju, så himla kåt
För känn här med handen din innanför mina boxershorts
att snoppen min nu inte bara är hård
utan även blöt
Våt…

Det enda som jag vill göra är att henne lyckas förföra!

Ken Cassel
23/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-04-23 04:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du lyckas...fint med rimmen...
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel