Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i hennes armar som jag vill vara

I hennes så goda och varma famn
Kunna känna hennes hjärta slå för oss båda två
Vara riktigt kära i varann
Lyckliga som få
För aldrig att jag skulle ge upp min kärlek till henne
Bara vara en tråkig Svenne
Man vill ju kunna ro våran båt in till hamn
Kunna gå där tillsammans med henne på stranden
med tårna fulla med sand i paradiset land
Kunna rita ner ett hjärta i sanden med våra namn
då vi kan se att det med tidvattnet bara försvann
För hon är ju bara för söt och god och grann
Hoppas nu att det var ett bra svar på din fråga
om vad jag vill göra...

Det är i hennes armar som jag vill vara!

Ken Cassel
23/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-23 05:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord...
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel