Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, lilla mamma!

Har redan varit där, på diskoteket
Men hon kom aldrig tjejen som jag håller så kär
Nej, tyvärr
Väntade i över en timme

Så tråkigt då
Men kunde du inte ringa till henne

Jo, kanske det
Men jag är ju en sådan där kille som inte gärna tränger
mig på och ställer till med en massa besvär
Så det struntade jag i

Varför då

Jo, för det är den jag är
Den där lite blyga och tysta killen
Kan inte hjälpas
I alla fall så jag fick gå ensam hem igen till min egna
stora dubbelsäng och sjunga på min
egna refräng till söms
Som vanligt

Rätt åt dig, din fegis
För du kunde gott och väl ha slagit henne en signal
Men det gjorde du inte

Nej, lilla mamma
Men nästa gång kanske…

Ken Cassel
23/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-23 05:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men tänk om hon inte kommer nästa gång! Det gäller att passa tillfället!
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel