Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att träna sin hund till någonting

Ställ dig upp

Sätt dig ner

Ligg ner

Lägg dig nu ner på rygg och börja rulla

Sådär ja
Nu kan du spela död

Nej, dödare

Bra där
Sådär ska det se ut
Duktig hund
Här får du en Frolic

`Woff´

Ken Cassel
23/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-23 06:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att se lydiga hundar...:-)
2017-04-23

  objekt3
dödast, ofc
2017-04-23

    ej medlem längre
Voff! Duktig husse som dresserar sin hund;)
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel