Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstapelhög!

En ung grabb ifrån Neapel...
Får på jobb lära nytt, om konstapel.
-Vad ska jag då göra?
-Kon på annan kon föra
Lägga dem varsamt i en stapel...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-23 07:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - den betydelsen har jag aldrig
tänkt på förut!
2017-04-24

  ULJO
Tufft uppdrag det
2017-04-23

    Sefarge VIP
Reserv jobb, Kons tant
var någon annanstans?
:)
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt