Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög, högre, högst...

- Jag har jobb på högsta nivå...
- Mitt är nog högre än ditt ändå...
- Vad jobbar du med...
- Ås! Lätt att åka ned...
Takläggare! Jobb att se upp på




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-23 08:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får vara tacksam för att det finns folk som vill jobba så...och sedan får man ju inte vara höjdrädd heller...:-))
2017-04-23

  ULJO
Gäller att hålla sig i då
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt