Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadstena....

- Vadstena bästa staden ju!
- Säger du det! - Visst! Det gör jag du!
- Vad baseras det på...
- Fått högsta betyg då...
Spetskompetens! Vad säger du nu...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-23 09:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2017-04-24

  ULJO
Bra
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt