Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(G)

Här sitter jag på soffan i efterdyningarna av dig
svullen i ansiktet av gråt och pollenallergi

Jag vet inte varför jag sörjer något som aldrig riktigt började
men jag vet att det är flera år sedan jag såg möjligheten
som jag såg mellan oss

Du såg aldrig det och du såg aldrig mig
jag kan inte tvinga dig att se det du inte vill se

Jag kanske inte gav det du ville ha - vad nu det är
jag ville verkligen tycka om dig
men du gav mig ingen chans och inget val

Jag försvann ur ditt liv för två veckor sedan
(förlåt)
men du märkte inte det förrän igår när du försvann ur mitt liv
(jag undrar vad du kände då)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-23 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca