Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en aprilmorgon.


Fragment av Verklighet


Morgonens milda sken
sprider sig till in i
djupet av min Själ ...

Kylig aprilluft --
genom fönstret, på glänt,
svalkar i mina
lungor, - så gott.

Är en inbiten
storrökare å Nojan
(inte röken) har
försvagat mitt hjärta
samt andningsförmåga !!

Tänker antinojetankar,-
- vilket hjälper; det går,
nu, mkt lättare å andas !

Ser så mkt, som --
Ingen tror på. ~~ ~

Tycker det är konstigt,
att Ingen är hos mig!

Drömde, att jag var på ett
stort mentalsjukhus å jag
letade ibland nycklar på en
stor knippa efter en som
skulle passa till mitt - - -
cykellås. Jag var hungrig
å törstig å väldigt ensam!

Ett fragment av Verkligheten.







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-23 12:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för din text..Tankeväckande och bra
2017-04-27

  Salvation Pepper
Lugna betraktande tankar.
Snyggt.
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så mycket konstigt man kan drömma, men det finns nog en del verklighet i drömmarna också...
2017-04-23

  KattenKin VIP
"antinojetankar", jag gillar ordet och dess innebörd. Himla fin ton på texten, jag berörs, det var så personligt, och ypperligt fin titel till - applåder!
2017-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt berör mitt hjärta och min själ, med sorgligt drömfragment ur den krassa verkligheten.
2017-04-23

  ULJO
Berörs djupt av ditt fragment av Verkligheten
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf