Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnattens svalka

 

 

 

sommarnatt svalkan

din mun dina ögon och läpparna

vindens sång

 

även jag

som natten lyssnade nu helt stilla

tonerna flyter

 

sjungande

 

faller jag lätt som ett sommarregn

 

och innanför

 

dina armar mina händer

griper omtag

och nu

famlande i tomrum mörker lusten nätterna av

snökristall smältpunkt

 

men jag

 

sjunker nu sakta mot det svarta

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-23 14:13

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2017-04-24

  Anya VIP
Lite sensuell ton i denna. Diktarduet som svalkar. Vackert vännen.
2017-04-24

    ej medlem längre
sjunk inte neder i mörkret
res dig mot ljuset
Det lever :)

2017-04-23

    ej medlem längre
Kärlek och vemod i poetisk balans.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP