Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig finns liv

Inom mig finns liv

Inom mig finns liv att leva
Att leva

Omständigheterna är annorlunda
än så de borde vara
annorlunda

Jag vill så gärna vara
Vara där saker underbara händer
där det händer saker , finns människor Och livet leker & man lever

Men här är jag fast

Fast innanför min dörr och mina fönster

Sneglar lite, från mitt fönster ut på världen

Där finns så mycket!

Här ligger jag i värdelösheten av ett tragiskt ingenting som sker,
där dagarna är likadana i ett liv utan mening
Utan festande och utan allting , utan allting som ger någonting
att vara glad över

Men det finns alltid internet

Det är mycket bättre än Ippolit som räknar sprickor i taket

Jag ligger här och längtar efter dagen

Dagen då jag får leva livet

Ett liv som är värdigt
där man faktiskt lever




Fri vers av C_Cyrus
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-23 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C_Cyrus
C_Cyrus